Bułeczki ze śmietaną i szczypiorkiem
Kwaśna śmietana i szczypiorek bułeczki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na posiłek rano. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz parmezan, jajko, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Bułeczki Z Kwaśną Śmietaną Fetan I Szczypiorek, Chleb Ze Śmietaną Szczypiorkiem, oraz Ciastka ze śmietaną i szczypiorkiem.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać ze szczypiorkiem i serem.
Połączyć śmietanę, mleko, i jajko; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 4 razy. Pat ciasto w 7-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 10 klinów, kroić do, ale nie przez dno ciasta.
Piec w temperaturze 400 przez 16 do 18 minut lub do lekko złocistego.