Bułeczki Z Cheddarem I Kwaśną Śmietaną
Cheddar i bułeczki z kwaśną śmietaną mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 27. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz parmezan, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Z Kwaśną Śmietaną, Bułeczki Z Kwaśną Śmietaną, oraz Bułeczki Z Kwaśną Śmietaną Wiśniową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Pokrój na maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wmieszaj cheddar.
Zrobić dobrze w środku mieszanki mąki.
Śmietanę wymieszać z mlekiem.
Dodać do mieszanki mąki; mieszać widelcem tylko do zwilżenia.
Łyżka na pergaminie pokryte blachy do pieczenia; pat do 10-calowe koło.
Pokroić na 10 klinów. Delikatnie oddzielić kliny; pędzel z jajkiem.
Posypać połączonym parmezanem i szczypiorkiem.
Piec 10 do 12 min. albo aż do złotego brązu.