Bułeczki Czekoladowe

Bułeczki Czekoladowe
Bułeczki czekoladowe wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kakao, woda, krówka ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 10%. Spróbuj Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2 lekko nasmarowane 15-x 10-calowe patelnie jellyroll z papierem woskowym; lekko nasmaruj papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Jajka ubić w dużej misce ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj 1/2 szklanki wody, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania. Stopniowo dodawać ciasto mix, ubijając z małą prędkością tylko do zwilżenia. Beat ze średnią prędkością 2 minuty. Podzielić ciasto na pół; rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni. (
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Warstwy będą cienkie.)
5
Piec każde ciasto w temperaturze 350 na środkowym stojaku w oddzielnych piecach przez 13 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku. (Jeśli nie masz podwójnego piekarnika, odstawić 1 patelnię na bok.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przesiać 1 do 2 łyżki kakao w 15-x 10-calowy prostokąt na ręcznik tkaniny; powtórzyć z drugim ręcznikiem. Po zakończeniu ciasta natychmiast poluzuj z boków patelni i obróć każdą NA przygotowany ręcznik. Odklej papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń każde ciasto i ręcznik razem; umieść ciasta, zszywaj boki w dół, na stojakach z drutu. Fajne ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn