Bułeczki Czekoladowe
Bułeczki czekoladowe wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kakao, woda, krówka ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 10%. Spróbuj Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 lekko nasmarowane 15-x 10-calowe patelnie jellyroll z papierem woskowym; lekko nasmaruj papier.
Jajka ubić w dużej misce ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego 5 minut.
Dodaj 1/2 szklanki wody, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania. Stopniowo dodawać ciasto mix, ubijając z małą prędkością tylko do zwilżenia. Beat ze średnią prędkością 2 minuty. Podzielić ciasto na pół; rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni. (
Piec każde ciasto w temperaturze 350 na środkowym stojaku w oddzielnych piecach przez 13 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku. (Jeśli nie masz podwójnego piekarnika, odstawić 1 patelnię na bok.)
Przesiać 1 do 2 łyżki kakao w 15-x 10-calowy prostokąt na ręcznik tkaniny; powtórzyć z drugim ręcznikiem. Po zakończeniu ciasta natychmiast poluzuj z boków patelni i obróć każdą NA przygotowany ręcznik. Odklej papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń każde ciasto i ręcznik razem; umieść ciasta, zszywaj boki w dół, na stojakach z drutu. Fajne ciasta.