Bułeczki cynamonowe z brzoskwiniami i śmietaną mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, ciastka, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 15%. Spróbuj Naleśniki z brzoskwiniami i kremem cynamonowym, Brzoskwinie i śmietana cynamon przyprawa Frosty, oraz Naleśniki cynamonowe z brzoskwiniami i twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułożyć zamrożone herbatniki, dotykając boków, w 3 rzędach po 4 herbatniki na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2
Odstawić na 30 do 45 minut lub do czasu rozmrożenia herbatników, ale nadal chłodne w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3
Zalać wrzącą wodą, aby przykryć suszone brzoskwinie i odstawić na 10 minut; dobrze odcedzić. Posiekaj brzoskwinie.