Bułeczki cynamonowe z brzoskwiniami i śmietaną
Bułeczki cynamonowe z brzoskwiniami i śmietaną mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, ciastka, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 15%. Spróbuj Naleśniki z brzoskwiniami i kremem cynamonowym, Brzoskwinie i śmietana cynamon przyprawa Frosty, oraz Naleśniki cynamonowe z brzoskwiniami i twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć zamrożone herbatniki, dotykając boków, w 3 rzędach po 4 herbatniki na lekko posypanej mąką powierzchni.
Odstawić na 30 do 45 minut lub do czasu rozmrożenia herbatników, ale nadal chłodne w dotyku.
Zalać wrzącą wodą, aby przykryć suszone brzoskwinie i odstawić na 10 minut; dobrze odcedzić. Posiekaj brzoskwinie.
Rozmrożone biszkopty posypać lekko mąką. Naciśnij krawędzie biszkoptu razem, i pat, aby utworzyć 10-x 12-calowy prostokąt ciasta; rozprowadzić równomiernie zmiękczonym serem śmietankowym. Wymieszać brązowy cukier i cynamon; posypać równomiernie masłem.
Pokrojone brzoskwinie i orzechy pekan posypać równomiernie mieszanką brązowego cukru.
Zwiń, zaczynając od jednego długiego końca; pokrój na 12 (około 1 cala grubości) plastrów.
Umieść rolki na lekko nasmarowanej patelni żeliwnej 10 cali, okrągłej patelni 10 cali lub kwadratowej patelni 9 cali.
Piec w 375 przez 35 do 40 minut lub do środka rolki są złotobrązowe i gotowe; ostudzić lekko.
Wymieszać 1 szklankę cukru pudru, 3 łyżki. mleko i 1/2 łyżeczki. waniliowy; skropić równomiernie na rolkach.