Bułeczki Cynamonowe

Bułeczki Cynamonowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj bułki cynamonowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. 132 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko roślinne, cukier, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bułeczki Cynamonowe, Bułeczki Cynamonowe, oraz Bułeczki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj okrągłą patelnię i odstaw na bok. Delikatnie rozgrzać 3/4 szklanki mleka bezmlecznego do około 110 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut MlekaSubstytut Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posypać drożdże rozgrzanym mlekiem bezmlecznym i pozostawić do rozpuszczenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut MlekaSubstytut Mleka
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki, 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę cynamonu i 1/4 soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać 5 łyżek musu jabłkowego i mieszaniny drożdży, mieszając łopatką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Dodać jeszcze 1/2 szklanki mąki, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Posypać pozostałą mąkę na płaskiej powierzchni i zagnieść ciasto, ugniatając w większości mąki. Zagnieść około 15-20 razy. Za pomocą mąki wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na duży, cienki prostokąt i odstaw na bok. Przygotować nadzienie łącząc 4 łyżki brązowego cukru z 1 łyżką niesłodzonego musu jabłkowego, 1 łyżeczką cynamonu i rodzynkami. Łyżka napełniania w środku ciasta i rozłożyć go wokół, pozostawiając 1 " krawędzi jasne. Delikatnie, ale ciasno rozwałkować ciasto. Użyj noża do pizzy, ostrego noża lub sznurka, aby odciąć 6 rolek i umieścić w przygotowanej patelni do ciasta i piec 20 do 25 minut, aż złocisty i ugotowany. W międzyczasie przygotuj lukier, mieszając 1 szklankę cukru cukierniczego z 1 łyżeczką mleka bezmlecznego (zwykłego lub waniliowego), ubijając, aż stanie się grubą glazurą bez kawałków cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Rozłóż glazurę na gorących bułkach.Informacje Żywieniowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
6Amount na porcję
2
Kalorie
3
280Fat
4
Węglowodany
5
64gdietary Fiber7gSugars18gProtein6g
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn