Butterscotch Blondies
Butterscotch Blondies może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 172 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mocno brązowego cukru, substytut jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Butterscotch Blondies, Butterscotch Blondies, oraz Butterscotch Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Miejsce masło na małej patelni na średnim ogniu. Gotować przez 6 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Wlać do małej miseczki i ostudzić przez 10 minut.
Połączyć masło i substytut jajka, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę masła na mieszaninę mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Łyżka ciasto do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; gładka góra z łopatką.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.