Butterfinger Chunkies
Butterfinger Chunkies wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 30 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka białek, brązowy cukier, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Jabłkowe Chunkies, White Chocolate Cherry Chunkies, oraz Biała Czekolada Żurawina Chunkies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
Masło i cukier brązowy i biały śmietany razem, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać białka i dobrze ubić. Dodać masło orzechowe i wanilię.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Wymieszać posiekane batoniki. Kształt ciasta na 1 1/2 cala kulki i umieścić na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Niech ciasteczka ostygną na stojakach z drutu.