Butterfinger Chunkies

Butterfinger Chunkies
Butterfinger Chunkies wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 30 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka białek, brązowy cukier, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Jabłkowe Chunkies, White Chocolate Cherry Chunkies, oraz Biała Czekolada Żurawina Chunkies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło i cukier brązowy i biały śmietany razem, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Dodać białka i dobrze ubić. Dodać masło orzechowe i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodaj do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Wymieszać posiekane batoniki. Kształt ciasta na 1 1/2 cala kulki i umieścić na przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Niech ciasteczka ostygną na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn