Burritos z indyka Teriyaki może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, czosnek w proszku, meksykańska mieszanka serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burritos Z Kurczakiem Teriyaki I Ryżem, Burritos Z Indyka, oraz Mokre Burritos z kurczaka lub indyka.
Instrukcje
1
Tortille owiń szczelnie w folię. Rozgrzać w piekarniku w temperaturze 350° przez 10 minut. Tymczasem, na dużej patelni, gotować indyka, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż indyk nie jest już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Smażone Krewetki
Cukierki W Czekoladzie
2
Wlać do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na tej samej patelni smażyć brokuły na oleju przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj sos teriyaki, pięć przypraw w proszku, czosnek w proszku i pieprz; gotować i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z serem i mieszaniną indyka; podgrzać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.