Burritos Z Indyka Teriyaki

Burritos Z Indyka Teriyaki
Burritos z indyka Teriyaki może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, czosnek w proszku, meksykańska mieszanka serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burritos Z Kurczakiem Teriyaki I Ryżem, Burritos Z Indyka, oraz Mokre Burritos z kurczaka lub indyka.

Instrukcje

1
Tortille owiń szczelnie w folię. Rozgrzać w piekarniku w temperaturze 350° przez 10 minut. Tymczasem, na dużej patelni, gotować indyka, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż indyk nie jest już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Wlać do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na tej samej patelni smażyć brokuły na oleju przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj sos teriyaki, pięć przypraw w proszku, czosnek w proszku i pieprz; gotować i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z serem i mieszaniną indyka; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Łyżka około 1/2 szklanki napełniania off centrum na każdej tortilli. Fold boki i kończy się na wypełnić i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Miejsce szew stronie w dół w 13-in ungreased. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn