Burritos Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Butternut Squash Burritos spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 995 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, cebula, precut dyni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać tortille wielkości burrito można śledzić to danie główne z Heavenly Candy Bar Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karmelizowane dyni i burritos z komosy ryżowej, Dyni, jarmuż i Gouda śniadanie Burritos, oraz Burritos z dyni z czarną fasolą i jarmużem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć squash, 1/2 szklanki wody i szczypta soli w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; przykryć folią i przebić, aby odpowietrzyć. Mikrofalówka, mieszając raz, aż będzie miękka, 15 minut; odcedzić.
Tymczasem roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szczyptę soli i gotować, mieszając, do miękkości, 5 protokół; wymieszać w proszku chili.
Dodać fasolę, ryż i 1/2 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż płyn odparuje, około 10 minut.
Przełożyć do miski i przykryć, aby się ogrzać.
Wytrzyj patelnię. Jajka lekko ubić w misce ze szczyptą soli. Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu, następnie dodać jajka i gotować, mieszając, aż zaczną ustawienie. Wchodzisz w squash i gotować, aż jajka są ustawione.
Ogrzać tortille na suchej patelni lub w kuchence mikrofalowej. Podzielić mieszaninę ryżu, jajecznica, ser i jalapenos wśród tortillas. Złóż DNA, a następnie złóż boki i zwinąć.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.