Burgery z tuńczykiem z majonezem imbirowo-musztardowym

Burgery z tuńczykiem z majonezem imbirowo-musztardowym
Burgery z tuńczykiem z majonezem imbirowo-musztardowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz imbir, majonez, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery z tuńczykiem tajskim z majonezem imbirowo-cytrynowym, Burgery z tuńczykiem żółtopłetwym z glazurą imbirowo-musztardową, oraz Burgery Z Tuńczykiem Z Majonezem Wasabi dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn