Burgery Z Indyka Nadziewane Serem Z Grilla
Grillowane Burgery z indykiem nadziewane serem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pomidora, zmieloną pierś indyka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Nadziewane Burgery Z Indyka, Burgery Z Indyka Nadziewane Kukurydzą Z Grilla, oraz Burgery Z Indyka Nadziewane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać indyka, chiles, ser, pieprz i 1 1/2 szklanki salsy. Kształt mieszaniny na 12 pasztecików, każdy o grubości 3/4 cala.
Placki umieścić na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 12 do 15 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików odczytuje 74°.
Hamburgery podawać na bułkach z plasterkami pomidorów i dodatkową salsą.