Burgery z czerwonej soczewicy z Aioli

Burgery z czerwonej soczewicy z Aioli
Burgery z czerwonej soczewicy z Aioli mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów wymaga bułek hamburgerowych, soczewicy, oleju roślinnego i soku z cytryny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Burgery z bizonem z pikantnym Aioli, oraz Hamburgery Avocado Aioli (posiłek 10$) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować aioli, połączyć pierwsze 3 składniki; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
2
Aby przygotować hamburgery, połączyć wodę, soczewicę i 1/4 łyżeczki soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić; odstawić.
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, marchew, i 3 ząbki czosnku; smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
MarchewMarchew
CebulaCebula
6
Dodać 1/2 łyżeczki soli, pieczarki, majeranek i pieprz; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MajeranekMajeranek
PieprzPieprz
SólSól
7
Dodać wino; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Umieścić mieszaninę cebuli w dużej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj soczewicę, bułkę tartą, 1 łyżkę soku z cytryny i białka. Przykryć i schłodzić 30 minut (aby ujędrnić mieszaninę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
SoczewicaSoczewica
10
Podziel mieszaninę soczewicy na 6 równych porcji, kształtując każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
11
Rozgrzać olej roślinny w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać paszteciki z soczewicy i gotować przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
13
Dolną połowę każdej bułki hamburgerowej wyłożyć liściem rukoli lub sałaty, a drugą połowę bułki ułożyć Hamburgerem, 2 łyżeczkami aioli, 1 plastrem pomidora, 1 plastrem cebuli i górną połową bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Liść SałatyLiść Sałaty
RukolaRukola
PomidorPomidor
AioliAioli
CebulaCebula
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn