Burger z Taleggio, pancettą i cebulowo-musztardowym smakiem

Burger z Taleggio, pancettą i cebulowo-musztardowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Burger z Taleggio, Pancettan i cebulowo-musztardowym smakiem. Jedna porcja zawiera 928 kalorii, 52g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.99 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, befsztyk pomidor, sałata bibb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chilli burger z pieczonymi pomidorami i czerwoną cebulą, Focaccia Faszerowana Taleggio I Pancettą, oraz Grillowany ser z konfiturą cebulową, Taleggio i Escarole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zacznij od formowania mięsa na 4 paszteciki o grubości 3/4 cala. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Połącz 2 szklanki wody, ocet, nasiona, miód i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się do kremowej konsystencji, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane i złoty kolor, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać bulion cielęcy i gotować, aż patelnia jest sucha, o 3 protokół. Mieszać cebulę do mieszaniny nasion gorczycy i rezerwy, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Tymczasem, położyć pancetta na blasze do pieczenia i piec, aż złoty kolor i chrupiące, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Posypać hamburgery obficie z solą i pieprzem i grill, aż średnio rzadkie, 4 minut na stronie. Toast bułki na grillu i umieścić 1 uncja sera na górze każdego burger. Zamknij pokrywkę, aż ser topi się i staje się lepki, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieścić hamburgery na bułki i góry każdy z smakiem i 2 plastry pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Udekorować pomidorami i sałatą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn