Burger z grilla w domu

Burger z grilla w domu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj w domu burgera z kiełbasą cętkowaną świnię. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Jeśli masz mostek wołowy, chuck gulasz mięso, ser roquefort, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bill ' s Oz-ified Chia Burger With Acai Special Sauce, Spicy Home, Aloo Tikki Burger / jak zrobić Aloo Tikki burger w domu, oraz Cętkowany Pies.

Instrukcje

1
Umieść wał paszowy, ostrze i 3/8-calową płytę szlifierską maszynki do mięsa w zamrażarce na co najmniej 30 minut przed szlifowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Połącz dobrze schłodzone mięso w dużej misce i zmiel, przechodząc przez młynek dwa razy, ponownie schładzając Młynek i mięso między mieleniem, jeśli to konieczne (tj. jeśli tłuszcz zacznie rozmazywać).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozłóż mięso na blasze i umieść w zamrażarce, aż stanie się twarde i zacznie zamarzać, ale nadal plastyczne, około 15 minut. Pracując w czterech partiach, zmiel mięso w 12-kubkowym robocie kuchennym, przetwarzając 8-10 jednosekundowych strąków, w razie potrzeby rozdzielając mięso między strąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przenieść partie do dużej miski i połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Formuj mięso na cztery paszteciki, około 4 1/2 cala szerokości i 1 cala wysokości, czyniąc lekką depresję w środku każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Lekki duży rozrusznik kominowy wypełniony węglem drzewnym (5-6 kwarty, około 100 brykietów) i palić, aż węgle zostaną pokryte cienką warstwą szarego popiołu, około 20 minut. Puste węgle i równomiernie rozprowadzić na połowie rusztów. Umieść ruszt grillowy na grillu, przykryj grill i podgrzewaj, aż ruszt będzie gorący, około 5 minut. Scrub grill Wyczyść szczotką do grilla w razie potrzeby. Przyprawić burger paszteciki obficie solą i pieprzem ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Umieścić na gorącej stronie grilla i gotować przez 1 minutę. Flip hamburgery i gotować przez 1 minutę dłużej. Odwróć hamburgery ponownie, dostosowując się w razie potrzeby, aby stworzyć krzyżowy wzór grilla na pierwszej stronie. Gotować przez 1 minutę dłużej. Odwróć ponownie, dostosowując w razie potrzeby, aby utworzyć krzyżowy wzór grilla na drugiej stronie i gotuj przez 1 minutę dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przenieś hamburgery na chłodną stronę grilla, przykryj i gotuj do uzyskania pożądanej temperatury, około 1 minuty dla rzadkich (120°F na termometrze natychmiastowego odczytu) lub 2 1/2 minuty dla medium (140 ° F na termometrze natychmiastowego odczytu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Przenieść hamburgery do deski do krojenia, top każdy z 2 uncji sera Roquefort, namiot luźno z folią, i pozostawić do odpoczynku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Tymczasem przeciąć bułki na pół. Tosty Wyciąć Boki na gorącej stronie grilla, naciskając delikatnie, aż powstaną złocisto-brązowe ślady grilla, około 45 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Przenieść dno bułki do chłodnej strony grilla, aby utrzymać ciepło. Grzać górne boki górnych bułek nad gorącą stroną grilla, naciskając bułki na ruszty do grilla, aby utworzyć krzyżowy wzór grilla w sumie około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Umieścić hamburgery na dnie kok, top z kok tops, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn