Buraki Dziękczynne

Buraki Dziękczynne
Święto Dziękczynienia buraki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 193 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz A buraki dalej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Buraki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć buraki o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż buraki są łatwo przebite widelcem, o 10 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Ubić razem brązowy cukier, ocet, wodę, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać buraki i masło, obrócić ogień na średni i gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować, aż sos lekko zgęstnieje, około minuty lub dwóch. Sos nie będzie lepki-gęsty, ale nadal będzie ładnie polewał.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Buraki podawać na ciepło lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn