Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi
Przepis buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 383 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, bulion warzywny, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Buraczane Risotto z kozim serem i orzechami włoskimi, Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem, oraz Pieczona dynia maślana z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; saute 3 protokół.
Dodaj ryż, imbir, i rozmaryn; saute 1 minutę.
Dodaj wino; gotuj 3 minuty lub do prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Dodać buraki, wodę, sól i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż buraki są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z chard; gotować 5 minut.
Dodać ser, mieszając do wymieszania.
Każdą porcję posypać 1 łyżką orzechów włoskich.