Bunuelos de Chorizo

Bunuelos de Chorizo
Bunuelos de Chorizo jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, olej roślinny, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buñuelos (Placki Meksykańskie), Bunuelos colombianos: kolumbijskie placki serowe, oraz Buñuelos de Rodilla (Meksykańskie placki świąteczne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sauté chorizo w oliwie z oliwek, aż zrezygnuje z niektórych jego oleju, ale nie pali się lub zbyt ostry, o 30 sekund na małym do średniego ciepła. Do rondla włożyć szklankę wody. Gdy patelnia chorizo ostygnie do temperatury pokojowej, odcedzić olej bezpośrednio do wody. Odstaw na bok renderowane chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj obfite szczypta soli do wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Gdy woda się zagotuje, dodaj mąkę na raz i natychmiast zmniejsz ogień do niskiego poziomu, ciągle mieszając drewnianą łyżką, aby stworzyć ciasto. Tak jak czujesz, że ciasto zaczyna przyklejać się do dna patelni, przenieś do miksera stojącego z uchwytem na wiosło.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wymieszać na małej prędkości i dodać jajka, jeden po drugim, czekając, aż każde z nich jest w pełni włączone. Powinno to stworzyć ładne, gładkie ciasto, które jest lekko cieknące. Fold w chorizo i scallion. Złożyć w piment D ' Espelette, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Podgrzać głęboki garnek nieużywanego oleju roślinnego do 196°. smażyć kulki ciasta wielkości łyżeczki do bardzo jasnego złota i gotować przez około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wysmażone ciasto wyjąć na papierowy ręcznik lub ściereczkę i podawać na ciepło. Powinny one bardzo łatwo się rozsuwać, a centra powinny być lekkie i przewiewne. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Przepis © Eli Cairo per Jason Barwikowski from Primal
8
Cuts: Gotowanie z najlepszymi rzeźnikami Ameryki Marissa Guggiana (www.welcomebooks.com/primalcuts ) 2010
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn