Bunuelos de Chorizo

Bunuelos de Chorizo
Bunuelos de Chorizo jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, olej roślinny, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buñuelos (Placki Meksykańskie), Bunuelos colombianos: kolumbijskie placki serowe, oraz Buñuelos de Rodilla (Meksykańskie placki świąteczne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sauté chorizo w oliwie z oliwek, aż zrezygnuje z niektórych jego oleju, ale nie pali się lub zbyt ostry, o 30 sekund na małym do średniego ciepła. Do rondla włożyć szklankę wody. Gdy patelnia chorizo ostygnie do temperatury pokojowej, odcedzić olej bezpośrednio do wody. Odstaw na bok renderowane chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj obfite szczypta soli do wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Gdy woda się zagotuje, dodaj mąkę na raz i natychmiast zmniejsz ogień do niskiego poziomu, ciągle mieszając drewnianą łyżką, aby stworzyć ciasto. Tak jak czujesz, że ciasto zaczyna przyklejać się do dna patelni, przenieś do miksera stojącego z uchwytem na wiosło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wymieszać na małej prędkości i dodać jajka, jeden po drugim, czekając, aż każde z nich jest w pełni włączone. Powinno to stworzyć ładne, gładkie ciasto, które jest lekko cieknące. Fold w chorizo i scallion. Złożyć w piment D ' Espelette, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Podgrzać głęboki garnek nieużywanego oleju roślinnego do 196°. smażyć kulki ciasta wielkości łyżeczki do bardzo jasnego złota i gotować przez około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Wysmażone ciasto wyjąć na papierowy ręcznik lub ściereczkę i podawać na ciepło. Powinny one bardzo łatwo się rozsuwać, a centra powinny być lekkie i przewiewne. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Przepis © Eli Cairo per Jason Barwikowski from Primal
8
Cuts: Gotowanie z najlepszymi rzeźnikami Ameryki Marissa Guggiana (www.welcomebooks.com/primalcuts ) 2010
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn