Bunny Doodle Cookies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka Bunny Doodle. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Jeśli masz skracanie warzyw, zmielony cynamon, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Cytrusowe Doodle, Miękkie i do żucia ciasteczka waniliowe z cukrem-Doodle, oraz Bunny & Chick Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 F (190 C).Proces Cinna
Króliczki w robocie kuchennym aż do bardzo drobnego sproszkowania. (Jest ok, jeśli są nieco większe okruchy płatków). w misce do miksowania śmietanę skracamy razem z 1 ½ szklanki cukru. Ubić w jajkach, aż dobrze wymieszane, i dodać wanilię.Przesiać razem mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego i sodę oczyszczoną; połączyć z zmielonymi płatkami zbożowymi i stopniowo wymieszać z kremowymi składnikami, aż do wymieszania.W przypadku tych ciasteczek lepiej jest mieszać ręcznie drewnianą łyżką niż używać miksera stojącego; ciasteczka będą znacznie lżejsze w texture.In w małej misce wymieszać 3 łyżki cukru i 1 łyżkę cynamonu.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego, a następnie rozwałkuj je w cukrze cynamonowym.
Umieść na arkuszu ciasteczek, oddalonym od siebie o 1-2 cale.
Piec w temperaturze 375 F przez 8 minut dokładnie. Krawędzie powinny być lekko rumiane, a wierzchołki zaczynają pękać. Ciasteczka będą bardzo kruche, dopóki nie zostaną ustawione; umieść patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła, a następnie usuń ciasteczka łopatką.Te ciasteczka będą dobrze przechowywać przez kilka dni w szczelnie zamkniętej puszce - ale najprawdopodobniej zostaną zjedzone zbyt szybko, aby je przechowywać!