Bunny Butt Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 338 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka barwnika spożywczego, prawoślazu, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Bunny Butt, Bunny Butt Cupcakes, oraz Hip-Hop Bunny Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. miskę żaroodporną 1 1/2-quart (8 cali w poprzek góry) ze skracaniem; zalać mąką (nie używać sprayu do gotowania). Lekko posmaruj 3 kubki muffin w patelni Muffin o regularnym rozmiarze.
Wyjmij ciastka z kubków na muffinki i miski; umieść zaokrąglone boki na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W razie potrzeby odetnij zaokrąglone wierzchołki ciast.
Dodaj czerwony kolor żywności, aby uzyskać pożądany różowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
9
Umieść ciasto Miski na tacy wyciąć stronę w dół; rozłóż 1/3 szklanki lukier nad ciastem. Użyj lukru, aby przylgnąć babeczki do miski ciasta na stopy i ogon królika. W razie potrzeby użyj wykałaczek.