Bulion Wołowy
Wołowina to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Mieszanka wody, tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bulion Wołowy, Domowy Wywar Wołowy, oraz Pieczony Bulion Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozłóż kości wołowe i stopy cielęce na patelni do pieczenia na tyle dużej, aby pomieścić mięso w jednej warstwie.
Piec, aż mięso będzie bardzo brązowe, 1 godziny. Od czasu do czasu obrócić kawałki i w razie potrzeby odsączyć wytopiony tłuszcz.
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Dodać cebulę, por, marchew, i pasternak i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż dobrze rumiane, o 25 protokół.
Dodać rumiane kości i cielęce stopy do warzyw, wraz z pozostałymi składnikami.
Wlać 1 szklankę wody do patelni, w której mięso było rumiane i ustawić na dużym ogniu. Wymieszać i zeskrobać karmelizowane cząstki z dna i boków.
Dodaj dodatkową wodę, aby pokryć składniki o 2 cale i ustaw garnek na średnim ogniu. Gdy czas osiągnie wrzenia, odtłuścić, zmniejszyć ogień tak płyn simmers, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 4 godziny. Od czasu do czasu.
Odcedzić i wyrzucić ciała stałe. Przechowywać w lodówce, lub schłodzić, a następnie zamrozić. Przed użyciem schłodzonego materiału lub zamrożeniem schłodzonego materiału należy usunąć tłuszcz, który zestalił się na wierzchu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;