Bulion warzywny Curry
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do skrzynki receptury, Curry bulion warzywny może być przepis należy spróbować. Na 1,43 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, cebulę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 24 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Ciecierzyca w Curry bulionie kokosowym, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni, następnie dodać warzywa. Dobrze wrzucić i gotować przez 3-4 min, aż lekko rumiane.
Wymieszać z pastą curry i mąką i dobrze wymieszać.
Zalać wywar i doprowadzić do wrzenia. Pozostawić na wolnym ogniu przez 20-30 minut, aż warzywa będą miękkie.
W międzyczasie, do dekoracji, rozgrzać masło na patelni i delikatnie gotować cebulę przez 7-10 minut, aż rumiane.
Śmietanę wymieszać z zupą.
Podawać natychmiast posypane smażoną cebulą i posiekaną kolendrą.