Bufet sałatkowy taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 911 kalorii, 41g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka papryki, śmietany, Nacho doritos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco, Bufet Naleśników, oraz Pulpety W Formie Bufetu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązową mieloną wołowinę i dodać przyprawę taco i gotować, aż skończysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2
Rozłóż pozostałe składniki w serwowaniu potraw, a następnie każda osoba może złożyć własne indywidualne sałatki za pomocą rzeczy, które lubią najbardziej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.