Budyń Z Dyni

Budyń Z Dyni
Pudding z dyni wymaga około 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu i w sumie 236 kalorii. Ten przepis służy 8. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu wanillanowego, bitej polewy, dyni w jednolitym opakowaniu i przyprawy do ciasta dyniowego. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Budyń Z Dyni, Pudding Z Dyni, oraz Budyń Z Dyni.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieś do 3-qt. Wolnowar pokryty sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
W razie potrzeby podawaj w miseczkach z bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Pudding można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować Titusa Zinfandela. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
Titus Zinfandel
Titus Zinfandel
Wizualnie to wino jest tak samo efektowne jak profil smakowy, z wspaniale nieprzezroczystym Królewskim Fioletowym rdzeniem ustępującym miejsca przezroczystej rubinowo-czerwonej obręczy. Prażone płatki owsiane i brązowe nuty cukru zwijają się wokół soczystej żurawinowo-malinowej na nosie, przypominającej chrupiącą zaraz po wyjęciu z piekarnika, a następnie balsamiczną redukcję truskawek, słaby płatek róży i tylko nutę siodła. Na podniebieniu tosty, dąb i macerowana truskawka są zwieńczone wysoką, jasną wstążką karmelu i ubrane w czerwone pyszne jabłka i cukierki arbuzowe. Jest długi i opierający się na podniebieniu, o średnim ciele i wiecznym wykończeniu wykazującym znaczną ageability w taninach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn