Budyń Indyjski
Indyjski Pudding może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 1850 kalorii, 54g białka, oraz 52g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mączkę kukurydzianą, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Spróbuj Budyń Indyjski, Budyń Indyjski, oraz Budyń Indyjski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C) i lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x9 cali.
Umieść 4 szklanki gorącego, poparzonego mleka w górnej części podwójnego kotła nad wrzącą wodą.
Wlać mąkę kukurydzianą, trochę na raz, i stale mieszać, aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i wymieszać z melasą i solą, a następnie wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia i wymieszać w 2 szklankach zimnego mleka.
Piec przez 3 godziny, lub aż zestaw i pick wstawiony w środku wychodzi czysty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.