Budyń Indyjski

Budyń Indyjski
Indyjski Pudding może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 1850 kalorii, 54g białka, oraz 52g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mączkę kukurydzianą, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Spróbuj Budyń Indyjski, Budyń Indyjski, oraz Budyń Indyjski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C) i lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 4 szklanki gorącego, poparzonego mleka w górnej części podwójnego kotła nad wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
3
Wlać mąkę kukurydzianą, trochę na raz, i stale mieszać, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z melasą i solą, a następnie wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia i wymieszać w 2 szklankach zimnego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec przez 3 godziny, lub aż zestaw i pick wstawiony w środku wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn