Budyń Chlebowy Żurawinowy
Budyń chleb żurawinowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.5 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1123 kalorii, 19g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żurawinę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Żurawinowy, Budyń Chlebowy Żurawinowy, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika. Mgiełka 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Ułóż chleb na patelni. W rondlu wymieszaj 1 szklankę cukru z 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj żurawinę i gotuj, mieszając, aż jagody pękną, 5 minut. Odcedzić żurawinę, zachować syrop i umieścić jagody w misce. 1/4 szklanki cukru wymieszać z gorącymi jagodami.
Na oddzielnej patelni wymieszaj śmietanę, mleko i sól. Gotować na średnim ogniu, aż gorące, 5 protokół.
Lekko ostudzić. Z mikserem elektrycznym, ubić jajka, 3/4 szklanki cukru i wanilii, aż mieszanina będzie bladożółta, 3 minuty. Stopniowo ubijać w ciepłej mieszance kremu.
Wlać mieszaninę przez sitko ustawione na chleb, równomiernie rozprowadzając. Łyżka żurawiny na wierzchu.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść naczynie do pieczenia na patelni; wlać wrzącą wodę do patelni do pieczenia, aż osiągnie połowę naczynia do pieczenia.
Piec, aż tylko ustawić i krem nie wiggles w centrum, 40 minut.
Odstawić na 15 minut przed podaniem. Dodajemy syrop i podajemy z budyniem chlebowym.