Budyń chlebowy z rodzynkami z jabłkami
Rodzynkowy budyń chlebowy z jabłkami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz pod ręką jabłko, syrop karmelowy, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowo-Orzechowy, Budyń Chlebowy Z Rodzynkami, oraz Budyń Chlebowy Z Rumem I Rodzynkami.
Instrukcje
Rozerwać chleb na 1-calowe kawałki.
Rozprowadzić równomiernie na patelni z galaretką; wstawić do chłodnego piekarnika.
Odstawić na noc lub do wyschnięcia.
Połącz jajko i 5 kolejnych składników w dużej misce, ubijając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Dodać suszony chleb i jabłko do mieszaniny jaj, rzucając delikatnie zwilżyć; odstawić 30 protokół.
Łyżka mieszanki chleba do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Podawać na ciepło z lodami i sosem karmelowym.