Budyń Chlebowy Z Kremem Czekoladowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj czekoladowy budyń chlebowy spróbować. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, jajka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z sosem budyniowym, Budyń Chlebowy Budyń, oraz Pecan budyń chlebowy z sosem rumowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W podwójnym kotle podgrzej mleko i czekoladę, aż czekolada się rozpuści.
W worku do pieczenia piekarnika 10X16 cali, połącz 1/4 szklanki cukru, cynamonu i gałki muszkatołowej.
Wymieszać w chlebie i orzechach.
Ubić razem jajka, cukier i wanilię; wymieszać z mieszaniną czekolady.
Umieścić worek w 1 quart bochenek patelni; wlać mieszaninę czekolady na chleb. Zamknij torbę z twist tie; zrób 6 pół-calowych szczelin na górze.
Wlać wodę do patelni, aby woda wychodziła z boków torby, nie przelewając się.
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony wyjdzie czysty. Aby służyć, wyjąć z patelni, odciąć torebkę od góry i położyć na talerzu.