Budyń Chlebowy White Choco-Berry
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę chlebową, budyń instant o smaku waniliowym, 1/4 qt. mleko i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń Chlebowy White Vanilla Berry, Budyń Chlebowo-Jagodowy Z Białej Czekolady, oraz Budyń Chlebowo-Wiśniowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wrzucić chleb z masłem; rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Posypać malinami i kawałkami czekolady.
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Rezerwa 1-1 / 2 szklanki budyniu do późniejszego użycia; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Jajka ubić na pozostały budyń do wymieszania; składniki wlać do naczynia do pieczenia.
Posypać orzechami; piec 15-20 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty. Lekko schłodzić.
Ugotować budyń w rondlu 5 min. lub aż do ogrzania, stale mieszając; podawać łyżką na budyniu chlebowym.