Budyń chlebowy pełnoziarnisty jabłkowo-orzechowy

Budyń chlebowy pełnoziarnisty jabłkowo-orzechowy
Jabłko i orzech pełnoziarnisty budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka żółtek jaj, ekstrakt z wanilii, jabłko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jabłko Orzech Chleb Pudding, jabłko, orzech + Brie placki z budyniem chlebowym, oraz Powolna Kuchenka Jabłko Orzech Chleb Budyń dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i nasmaruj 9-na 12-calową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużym arkuszu ciastek rozłóż kostki chleba w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec do lekko tosty, 7 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
W średniej misce wymieszać miód, jajka, żółtka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MiódMiód
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W średnim rondlu o dużym dnie, przynieś mleko, cynamon i gałkę muszkatołową na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Natychmiast zdjąć z ognia.
8
Stale ubijając, powoli dodawaj gorące mleko do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Niech krem ostygnie lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
10
W dużej misce, połączyć kostki chleba, jabłko, i orzechy włoskie. Delikatnie wymieszać krem, dokładnie pokryć mieszaninę chleba płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
BudyńBudyń
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Odstawić, podrzucając raz lub dwa razy, aby rozprowadzić, aż krem zostanie w większości wchłonięty, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
12
Pudding rozprowadzić równomiernie na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Piec, aż będzie brązowy i brzegi są bulgotanie, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Ostudzić, następnie pokroić i podawać na ciepło, posypane lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe
1
Uwaga na opakowanie informujące o produkcie jest "100 procent pszenicy" - oznaczenie to może być stosowane na produktach spożywczych wytwarzanych z mąki pszennej rafinowanej. Aby mieć pewność co do wartości odżywczej produktu, przeczytaj uważnie etykiety: pierwszym składnikiem powinien być produkt pełnoziarnisty. Sprawdź zawartość błonnika - jeśli produkt nie zawiera minimum trzech gramów na plaster, prawdopodobnie masz do czynienia z oszustem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
PszenicaPszenica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn