Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy
Karmelowo-jabłkowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka odtłuszczonego mleka, produkt jajeczny bez cholesterolu, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, oraz Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350º. Spray quiche dish, 9x1 1/2 cala lub pie plate, 9x1 1/4 cala, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba i karmelu polewa w dużej misce z trzepaczką do gładkiej. Złożyć w chleb.
Piec 40 do 45 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Na każdą porcję polewamy karmelem.