Budyń Bananowy Rumowy
Rumowy budyń bananowy wymaga ok. 18 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz pekan, mleko, wafle waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Bananowy.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubij razem w dużym rondlu na średnim ogniu; gotuj, ubijając stale, 6 do 8 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Odstawić 5 minut. Banany delikatnie wymieszać z budyniem.
Ułóż 15 waniliowych wafli w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 1 1/2-quart; posyp równomiernie 1/2 szklanki orzechów pekan na waniliowych waflach.
Wlać połowę mieszanki budyniu na wierzchu pekan w naczyniu. Powtórz warstwy z pozostałymi wafelkami waniliowymi, budyniem i zakończ orzechami pekan.
Ubij białka i 1/8 łyżeczki śmietany Tataru z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni.
Dodać 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż powstanie miękki szczyt i cukier rozpuści się (około 1 do 2 minut).
Rozprowadzić bezę równomiernie na wierzchu mieszanki bananów, uszczelniając krawędzie.
Piec w 400 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.