Budyń Bananowy Kokosowy
Budyń bananowy kokosowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś banany, udekoruj w razie potrzeby: krystalizowany imbir, krystalizowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bananan I Pudding Kokosowy, Budyń Bananowo-Kokosowy Ramen, oraz Koktajl Budyniowo-Kokosowy Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce zmiękczyć tapioka w ciepłej wodzie na pokrycie 1 godzinę.
Podczas gdy tapioka jest moczenie, w małym rondlu gotować mleko kokosowe, imbir, i cukier na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć patelnię z ognia i pozostawić mieszaninę na 10 minut.
Spuścić tapiokę. Banany obrać i ćwiartkę wzdłuż.
Pociąć ćwiartki na kawałki 1/2 cala.
Podgrzać mieszankę mleka kokosowego na małym ogniu i delikatnie wymieszać z tapioką i bananami. Gotować budyń, mieszając (należy uważać, aby nie rozbić banany), aż lekko zgęstnieje i banany są podgrzewane przez, około 5 minut, i ostudzić. Podzielić budyń na 6 ramekinów i schłodzić, przykryte, aż ostygnie.
Dekoruj budyń krystalizowanym imbirem.