Budyń
Budyń jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 493 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj budyń owocowy, jak zrobić budyń owocowy / fruit s, Krem Jajeczny, oraz Ciasto Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w dużym, ciężkim rondlu; ubić w mleku. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek jaj; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Schłodzić do temperatury pokojowej. Zmontować drobiazg lub przykryć i schłodzić krem, aż będzie gotowy do montażu.