Budyń Brązowo-Cukrowy

Budyń Brązowo-Cukrowy
Budyń brązowo-cukrowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, wanilię, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Budyniowe Z Brązowym Cukrem, Budyń chlebowy z brązowym cukrem z Crème Anglaise, oraz Budyń maślany z Burbon-brązowym cukrem bezy.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pół na pół, brązowy cukier i skrobię kukurydzianą w 2-do 3-quart ciężki rondel i podgrzewać na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier rozpuszcza się i mieszaninę ogrzewa się przez (nie pozwól gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Żółtka i sól ubij razem w średniej misce, aż będą gładkie, a następnie dodaj gorącą pół na pół mieszaninę w wolnym strumieniu, ubijając. Powrót mieszaninę do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż mieszanina tylko osiągnie wrzenia, a następnie gotować, ubijając, 1 minutę (mieszanina zgęstnieje). Natychmiast wlać przez sito o drobnych oczkach do czystej miski i wymieszać z masłem i wanilią, aż masło zostanie włączone. Ustaw miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, często mieszając, aż budyń ostygnie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ubij śmietanę z kwaśną śmietaną w misce trzepaczką, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podziel budyń między 6 małych miseczek, a następnie dopełnij każdą porcję obfitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn