Budyń Bourbon-Butterscotch

Budyń Bourbon-Butterscotch
Need a deser wegetariański? Bourbon-Butterscotch Pudding może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 5G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz bourbon, cukier, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pecan, Bourbon, and Butterscotch Bread budyń, Budyń maślany z Burbon-brązowym cukrem bezy, oraz Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu overmedium ciepła. Zeskrobać nasiona fasoli Vanilla; dodać fasolę. Gotować, wirując panoccasionally, aż masło zaczyna brązowieći zapach orzechowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać brownsugar i gotować, mieszając od czasu do czasu, untilsugar zaczyna się rozpuszczać, około 2 minut.
3
Dodaj śmietanę, mleko, bourbon isalt; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KremKrem
MlekoMleko
4
Zdjąć z ognia.
5
Żółtka ubić, skrobia kukurydziana i cukierw dużej misce, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mieszankę śmietany, stale ubijając.Wytrzyj rondel. Przecedzić krem przez sito o drobnych oczkach z powrotem do rondla i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż do czasu, aż bąbelki będą bąbelkami, 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Wyjmij rondel z ognia i przenieśmieszkanie do blendera. Krótko zmiksować na niskiej prędkości, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Miejsce ramekins lub bowlson oprawione blachy do pieczenia. Dziel krem równomiernie pomiędzy ramekiny i schładzaj, aż ustawi się, co najmniej 3 godziny. Zrób z wyprzedzeniem: puddingi mogą być 3 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Na każdy budyń nałożyć crème fraîche i w razie potrzeby pokruszone gingersnaps.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn