Buche de Noel

Buche de Noel
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Buche de Noel spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 59 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rum, żółtka, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bûche de Noël, Buche de Noel, oraz Buche De Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 10 na 15-calową galaretkę z masłem i wyłożoną pergaminem z masłem
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Białka i cukier ubić w misce miksera elektrycznego. Miseczkę przełożyć na gotującą się wodę i delikatnie ubijać, aż cukier się rozpuści i białka będą gorące. Podłącz miskę do miksera i ubijaj trzepaczką na średniej prędkości, aż ostygnie. Przełącz na wiosło i ubijaj zmiękczone masło i kontynuuj ubijanie, aż krem maślany będzie gładki. Rozpuszczamy kawę rozpuszczalną w trunku i ubijamy do maślanego kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Obróć warstwę genoise i oderwij papier. Odwróć na świeżą kartkę papieru.
3
Warstwę rozprowadzić połową masła. Użyj papieru, aby pomóc ci zwinąć ciasto do ciasnego cylindra
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Przenieść do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do zestawu. Rezerwować pozostały krem maślany Na Zewnątrz buche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1
Połącz pastę migdałową i 1 szklankę cukru w misce miksera elektrycznego i ubijaj za pomocą uchwytu łopatkowego na małej prędkości, aż cukier zostanie prawie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj pozostały 1 szklankę cukru i wymieszaj, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Dodać połowę syropu kukurydzianego, następnie kontynuować mieszanie, aż trochę marcepanu trzyma się razem po ściśnięciu, dodając dodatkowy syrop kukurydziany trochę na raz, w razie potrzeby; marcepan w misce nadal będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść marcepan na powierzchnię roboczą i zagnieść na gładką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
1
Zawinąć 1/3 marcepanu w 6-calowy cylinder i pokroić na 1-calową długość.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Zwiń połowę długości w kulki. Wciśnij Pozostałe cylindryczne długości (łodygi) do kulek (czapek), aby zrobić grzyby. Rozmazać z kakao w proszku. Aby ostrokrzew liści: zagnieść zielony kolor na 1/2 pozostałego marcepanu i zwinąć go w długi cylinder. Spłaszczyć tylną łyżką, a następnie poluzować ją od powierzchni łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MarcepanMarcepan
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Pokroić w diamenty, aby liście, lub użyć noża.
4
Aby jagody ostrokrzewu: zagnieść czerwony kolor na mały kawałek marcepanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
5
Przetocz się w małe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Aby zrobić szyszki, zagnieść kakao w proszku do pozostałego marcepanu. Podziel na pół i uformuj na 2 kształty stożków. Ukoś boki stożków punktami nożyczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Rozpakuj ciasto. Trim końce na przekątnej, zaczynając cięcia o 2 cale od każdego końca. Większy wycięty kawałek należy ułożyć na buche około 2/3 u góry. Przykryj Buczek reserved buttercream, upewniając się, aby zakręcić wokół wystającego pnia. Smagnij masło widelcem lub grzebieniem dekoracyjnym, aby przypominało korę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
8
Przełożyć Buczek na talerz i udekorować marcepanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
9
Talerz posypać i obsypać oszczędnie cukrem cukierniczym "śniegiem"."
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
10
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnej temperaturze pokojowej. Resztki przykryć luźno i przechowywać w temperaturze pokojowej.
11
Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Do połowy napełnić średni rondel wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniż ciepło, aby woda się gotowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Jajka, żółtka, sól i cukier ubić w misce miksera o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Umieść na patelni gotującej się wody i delikatnie ubijaj, aż mieszanina będzie po prostu letnia, około 100 stopni (test palcem). Podłącz miskę do miksera i z mocowaniem trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina jaj zostanie schłodzona (dotknij zewnętrznej części miski, aby powiedzieć) i potrojona w objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Podczas ubijania jaj, wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
16
Przesiać 1/3 mieszanki mąki na ubitych jaj. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć mieszankę mąki, upewniając się, że zeskrobujesz całą drogę do dna miski na każdym przejściu przez ciasto, aby zapobiec gromadzeniu się mieszanki mąki i tworzeniu grudek. Powtórz z kolejną 1/3 mieszanki mąki i na koniec z resztą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Piec genoise przez około 10 do 12 minut, lub do dobrze wzrosła, głębokie i jędrne w dotyku. (Upewnij się, że ciasto nie przeciąża się i nie staje się zbyt suche, w przeciwnym razie będzie trudne do zwinięcia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Użyj małego noża do parowania, aby poluzować ciasto z boków patelni. Odwróć ciasto na stojaku i niech ciasto ostygnie prawej stronie na papierze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
20
Wyjmij papier, gdy ciasto jest chłodne.
21
Przechowywanie: owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez kilka dni lub dwukrotnie zawijać i zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 59 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn