Bubble-Top Brioches

Bubble-Top Brioches
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 250 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli 37 centów za porcję spada w budżecie, Bubble-Top Brioches może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę uniwersalną, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bubble-Top Brioches, Brioszki Brzoskwiniowe, oraz Świąteczne Briochy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1/4 szklanki ciepłej wody i ciepłego mleka w misce wytrzymałego miksera wyposażonego w mocowanie wiosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać drożdże i wymieszać, aby równomiernie zwilżyć.
3
Odstawić, aż drożdże rozpuszczą się, mieszającokaziemnie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
4
Dodać mąkę i sól do mieszanki drożdży.Mieszaj ze średnią i niską prędkością, aż do utworzenia shaggylumps, skrobanie w dół boki bowloccasionally, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
5
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając aż do wymieszaniakażdy dodatek. Ubić w cukrze. Zwiększ szybkość miksera do średniej; beat untildough jest gładki, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
6
Zmniejsz prędkość do niskiej.
7
Dodać masło, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając untilblended po każdym dodaniu, około 4 minut (ciasto będzie miękkie i jedwabiste).Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i beatuntil ciasto ściąga z boków bowland wspina wiosło, 8 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
8
Lekko masłem duża miska. Zeskrobać miskę doughinto. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Niech ciasto rosnąć w ciepłym obszarze bez przeciągów untilnajbardziej podwojona objętość, około 1 godzina15 minut do 1 godziny 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Delikatnie opróżnij ciasto, unosząc je dookoła, a następnie pozwalając, aby ciasto spadło z powrotem do worka, obracając miskę i powtarzając w razie potrzeby.Miskę szczelnie przykryć folią ijakie ciasto opróżniać w ten sam sposób co30 minut, aż ciasto przestanie rosnąć, około 2 godzin. Wyluzuj przez noc. (W tym momencie,użyj ciasta, aby 12 brioches, lub 6brioches i 1 tarta, lub 2 tarty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Masło 12 standardowych (1/3 szklanki) muffincups. Podzielić ciasto na 12 równych kawałków; pokroić kawałek na trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
12
Rzuć każdy mały kawałek między dłońmi w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
13
Umieść 3 kulki w każdym przygotowanym kubku (ciasto wypełni kubek).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
14
Umieść patelnię muffin w ciepłym projekcie-freearea; połóż arkusz woskowanego papieru na.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
15
Letdough rosnąć do światła i prawie dwukrotnie (ciasto wzrośnie 1/2 cala do 1 cala powyżej toprim kubków muffin), 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
16
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Umieść patelnię muffin na blachę do pieczenia. Delikatnie szczotkuj szkliwo na wyrośniętym cieście, uważając, że szkliwo nie kapie między ciastem a patelnią (co może zapobiec pełnemu rozszerzeniu w piekarniku).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
18
Piec brioches na złoty kolor, pokrycie folią, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
19
Przenieś patelnię do stojaka.Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
20
Usuń brioches frompan.
21
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
22
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn