Bułki Z Szynką Szparagową Dijon
Przepis na szparagi z szynką Dijon można zrobić w około 40 minut. Za 1,33 zł za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 10g tłuszczu i w sumie 161 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka szparagów, mąki, musztardy dijon i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Szparagi, jajka i szynka z sosem musztardowym Dijon, Roladki z szynką i szparagami, oraz Najlepsze W Historii Bułki Ze Szparagami / Szynką.
Instrukcje
W rondelku rozpuść masło; wmieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko i gotuj, aż będzie musujące i zgęstnieje. Dodać musztardę, chrzan, sól i pieprz.
Umieść trzy włócznie szparagów na każdym plasterku szynki.
Zwinąć; w razie potrzeby zabezpieczyć wykałaczkami.
Miejsce w 13. x 9-w. blacha do pieczenia; przykryć sosem.
Piec w temperaturze 375° przez 20 minut lub do momentu, gdy szparagi osiągną pożądane wysmażenie.
Umieść jajko na sosie tuż przed podaniem.