Brązowe Masło Solone Podwójne Czekoladowe Ciasteczka
Brązowe masło solone Podwójne czekoladowe ciasteczka to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. 1596 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, kawałki czekolady, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brązowe Masło Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe {Brown Butter Week}, Peanut Butter-Double Chocolate Chunk-Pecan Cookies, oraz Double Trouble Chocolate Chunk Peanut Butter Honey Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem.
Masło umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Roztopić i obracać patelnię, aż masło zbrązowieje z brązowymi kawałkami przyklejonymi do dna patelni. Trwa zwykle 5-8 minut.
Umieścić cukry w mikserze stand i dodać rumiane masło mieszania połączyć.
Dodaj jajko, wanilię, mieszając, aby połączyć, a następnie dodaj mąkę, sól, sodę oczyszczoną, kakao w proszku i kawałki czekolady.
Wymieszać, aż do połączenia, a następnie czerpać ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, naciskając ciastka równomiernie, o grubości około 1/4 cala.
W razie potrzeby posypać wierzchy koszerną solą.
Wyjmij i pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na stojaku przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka chłodzącego.