Brzydkie, ale dobre ciasteczka: Brutti ma Buoni
Brzydkie, ale dobre ciasteczka: Brutti ma Buoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 852 kalorie. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz migdały, ekstrakt waniliowy, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło z cukrem cynamonowym, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cynamonowo-Cukrowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Brutti ma Buoni (?Brzydki, Ale Dobry? Cookies), Brutti Ma Buoni, oraz Soft & Chewy Banana Nut Butter Cookies (wegańskie, bez rafinowanych cukrów & GF!) & Fave Five Friday: Good-For-You Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
W średniej wielkości misce do mieszania lub misce z mieszanką elektryczną wyposażoną w mocowanie trzepaczki, rozpocznij ubijanie jaj, aby ostatecznie utworzyć błyszczące, średnio twarde szczyty. Gdy białka będą spienione, zacznij powoli dodawać cukier do mieszaniny, następnie wanilię i cynamon. Gdy jaja tworzą błyszczące, średnio twarde szczyty, użyj szpatułki, aby delikatnie złożyć migdały.
Za pomocą łyżki stołowej delikatnie dolać mieszaninę ciastek na przygotowaną patelnię do pieczenia, pozostawiając 1-calową przestrzeń wokół poszczególnych ciastek ze wszystkich stron.
Wstawić do piekarnika i piec 30 minut.
Wyjmij ciasteczka z piekarnika i obróć piekarnik do 250 stopni F. gdy piekarnik osiągnie temperaturę, umieść ciasteczka z powrotem w piekarniku i piecz przez kolejne 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.