Brzoskwiniowo-Malinowa Tequila Sunrise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj tequilę brzoskwiniowo-malinową Sunrise. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kostki lodu, nektar brzoskwiniowy, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tequila Sunrise, Tequila Sunrise, oraz Tequila Sunrise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces 1 1/2 szklanki mrożonych malin, 1/4 szklanki soku pomarańczowego i 1/4 szklanki wody w blenderze, aż będzie gładka. Używając szpatułki, naciśnij mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić nasiona. Blendera przepłukać i ponownie wlać do niego mieszankę jagodową.
Dodaj 2 łyżki cukru, 1 łyżkę świeżego soku z limonki, 1 uncję tequili i 4 kostki lodu; proces do gładkiej. (Po prostu pomiń tequilę dla wersji bezalkoholowej.)
Przełożyć do miski, przykryć i schłodzić.
Blender przepłukać i dodać 1 łyżkę wody, 2 łyżki cukru, 1 łyżka świeżego soku z limonki, 1 uncja tequili, 1 1/2 szklanki plasterków obranych brzoskwiń (zamrożone są w porządku), 1/4 szklanki nektaru brzoskwiniowego i 3 kostki lodu; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę do 4 wysokich szklanek. Delikatnie wlej mieszankę malin na mieszankę brzoskwini, aby utworzyć drugą warstwę.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi jagodami i plastrami brzoskwini.