Brzoskwiniowe lody Budyniowe ze świeżym kompot brzoskwiniowym

Brzoskwiniowe lody Budyniowe ze świeżym kompot brzoskwiniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj brzoskwiniowych lodów Budyniowych ze świeżym kompot brzoskwiniowym. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz późne zbiory Rieslinga, żółtka, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 149 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Świeża szynka rozmarynowa z kompot brzoskwiniowym, Pełnoziarniste naleśniki mus jabłkowy ze świeżym kompot brzoskwiniowym, oraz Świeże Lody Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 1 szklankę śmietany, pół na pół i 1/2 szklanki cukru, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Żółtka ubić w średniej misce; stopniowo ubijać w śmietanie. Powrót mieszaniny do rondla. Mieszaj na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 4 minut (nie gotować). Przecedzić do miski. Przechowywać w lodówce krem do zimna, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W średnim rondlu umieścić brzoskwinie, syrop kukurydziany i 1/4 szklanki cukru. Mieszaj na średnim ogniu, aż brzoskwinie zostaną podgrzane, około 4 minut. Zacieru do grubego puree. Całkowicie fajne. Wymieszać z kremem wraz z wanilią i 1/2 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Przetwórz budyń w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. (Lody można zrobić 3 dni wcześniej. Kryć i zamrażać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odstawić 10 minut i do 1 godziny, rzucając od czasu do czasu.
3
Lody podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KompotKompot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn