Brzoskwiniowe lody Budyniowe ze świeżym kompot brzoskwiniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj brzoskwiniowych lodów Budyniowych ze świeżym kompot brzoskwiniowym. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz późne zbiory Rieslinga, żółtka, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 149 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Świeża szynka rozmarynowa z kompot brzoskwiniowym, Pełnoziarniste naleśniki mus jabłkowy ze świeżym kompot brzoskwiniowym, oraz Świeże Lody Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1 szklankę śmietany, pół na pół i 1/2 szklanki cukru, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Żółtka ubić w średniej misce; stopniowo ubijać w śmietanie. Powrót mieszaniny do rondla. Mieszaj na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 4 minut (nie gotować). Przecedzić do miski. Przechowywać w lodówce krem do zimna, około 3 godzin.
W średnim rondlu umieścić brzoskwinie, syrop kukurydziany i 1/4 szklanki cukru. Mieszaj na średnim ogniu, aż brzoskwinie zostaną podgrzane, około 4 minut. Zacieru do grubego puree. Całkowicie fajne. Wymieszać z kremem wraz z wanilią i 1/2 szklanki śmietany.
Przetwórz budyń w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. (Lody można zrobić 3 dni wcześniej. Kryć i zamrażać.)
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce.
Odstawić 10 minut i do 1 godziny, rzucając od czasu do czasu.