Brzoskwinia Brulee & Burrata Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać brzoskwinia Brulee & Burrata Bruschettan spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 160 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser burrata, cukier turbinado, brzoskwinia freestone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Burrata Bruschetta Z Brokułami Rabe, Bruschetta Z Burratanem I Marmoladą Radicchio, oraz Brzoskwiniowa Panzanella z Burratą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem herbes de Provence i sól morską w małej misce. Odstawić.
Na każdą kromkę chleba tostowego nałożyć dużą ilość sera Burrata.
Posypać serem szczyptą mieszanki soli morskiej herbes de Provence. Odstawić.
Ułóż plastry brzoskwini płasko w jednej warstwie na ognioodpornej powierzchni lub płycie. Każdy plasterek lekko posypać cukrem turbinado. Za pomocą palnika kuchennego ustawionego na średni płomień, stopić cukier, skracając, nawet przechodzi nad górną częścią cukru. Kontynuuj topienie cukru, aż bąbelki i staje się ciemnobrązowy, o 30 sekund.
Na każdym kawałku tosta ułożyć plasterek brzoskwini i podawać.