Brzoskwinia Brulee & Burrata Bruschetta

Brzoskwinia Brulee & Burrata Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać brzoskwinia Brulee & Burrata Bruschettan spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 160 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser burrata, cukier turbinado, brzoskwinia freestone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Burrata Bruschetta Z Brokułami Rabe, Bruschetta Z Burratanem I Marmoladą Radicchio, oraz Brzoskwiniowa Panzanella z Burratą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem herbes de Provence i sól morską w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na każdą kromkę chleba tostowego nałożyć dużą ilość sera Burrata.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurrataBurrata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Posypać serem szczyptą mieszanki soli morskiej herbes de Provence. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Ułóż plastry brzoskwini płasko w jednej warstwie na ognioodpornej powierzchni lub płycie. Każdy plasterek lekko posypać cukrem turbinado. Za pomocą palnika kuchennego ustawionego na średni płomień, stopić cukier, skracając, nawet przechodzi nad górną częścią cukru. Kontynuuj topienie cukru, aż bąbelki i staje się ciemnobrązowy, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Na każdym kawałku tosta ułożyć plasterek brzoskwini i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn