Brush of the Bush
Jedna porcja zawiera 1244 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 4,93 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka nektaru z agawy z szałwią, liści szałwii, bittercube cherry bark Vanilla bitters i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pędzel Do Szałwii, Jackfruit klopsiki Tacos i szczotka z bambusa Giveaway, oraz Pesto Z Krzewów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj nektar z agawy z szałwią: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść liście szałwii na blasze do pieczenia i podgrzewaj w piekarniku przez 6-8 minut. W nieaktywnej patelni z pokrywką lub szklanym słoikiem wymieszaj liście z nektarem z agawy. Przykryć i odstawić 48 godzin. Odcedzić liście.
Napełnij szklankę do miksowania lodem.
Dodaj tequilę, mezcal, nektar z agawy z szałwią i Bittersy. Mieszać do ostygnięcia.
Dodaj wysoką kostkę lodu do szklanki Typu rocks (lub ułóż dwie kwadratowe, aby prawie dotrzeć do górnej części szklanki). Przelej koktajl do szklanki. Ekspresowy olej z pomarańczy twist nad napojem i wyrzucić.
Udekoruj liściem szałwii (najlepiej balansuj na wierzchu lodu.)