Bruschetta z tuńczykiem i fasolą Cannellini

Bruschetta z tuńczykiem i fasolą Cannellini
Przepis Tunan i Cannellini Bean Bruschettan jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 149 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tuńczyka zapakowanego w olej, cebulę w małych kostkach, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pomidorowa "Bruschetta" z sałatką Tunan i Cannellini, Sałatka z fasoli i tuńczyka Cannellini, oraz Sałatka z fasoli Tunan i Cannellini.

Instrukcje

1
Umieść ocet w średniej, niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij oliwę w wolnym strumieniu, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść chleb na grillu (rezerwy blachy do pieczenia) i gotować, aż pojawią się znaki grill i chleb jest tosty i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.Powrót chleb z grilla do zarezerwowanej blachy do pieczenia, przyprawione-side up, i pocierać przyprawione boki z czosnkiem clove.To podawać, podzielić mieszaninę tuńczyka równomiernie między kromki chleba z grilla i pokroić bruschetta na kawałki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
ChlebChleb
TuńczykTuńczyk
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia54
Magazyn