Bruschetta z serem pleśniowym i miodem
Pleśniowy ser i miód Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 128 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, ser, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Truskawka I Ser Pleśniowy Bruschetta, Pomidor, ser pleśniowy i Prosciutto Bruschetta, oraz Gruszkowy Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym.
Instrukcje
Cienko pokroić pół bagietki.
Umieścić rundy na blasze do pieczenia i smażyć je, aż będą złote (o 1 1/2 protokół na stronę). Ser pleśniowy podzielić między kromki chleba tostowego.
Mżawka 2 łyżki miodu równomiernie na nich.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo