Bruschetta serowo-czekoladowa

Bruschetta serowo-czekoladowa
Przepis ser i czekolada Bruschettan jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1424 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Mieszanka bagietki, ser brie, słodko-gorzkie loki czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Bruschetta (z serem lub bez), E-Z Karczoch i ser Bruschetta, oraz Figi i kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ser pokroić w plasterki, aby pasowały do tostów bagietki i umieścić po 1 plaster na każdym toście. Na wierzchu po 2 połówki wiśni i czekoladowy loczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BagietkaBagietka
SerSer
CzereśnieCzereśnie
TostyTosty
2
* Aby loki czekoladowe, kuchenka mikrofalowa czekolady z gładką stroną do góry w 5-sekundowych krokach, aż lekko zmięknie, około 20 sekund łącznie. Przeciągnij obieraczkę do warzyw przez bar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn