Bruschetta krewetkowa z pomidorem i bazylią
Przepis krewetki Bruschetta z pomidorem i bazylią jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 104 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bagietkę, krewetki, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomidorowa Bazylia Bruschetta, Bruschetta Z Pomidorem I Bazylią, oraz Bruschetta z pomidorem i bazylią.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek i czosnek w małej misce; odstawić.
Krewetki skórki, i devein, w razie potrzeby; odstawić.
Pomidora i kolejne 3 składniki połączyć w średniej misce; odstawić.
Umieść krewetki na metalowych szaszłykach. Krewetki z grilla, z zamkniętą pokrywą, na średnim ogniu (350 do 40
2 do 3 minut z każdej strony lub aż krewetki skręcić różowy.
Mieszanka oleju pędzla na plastrach bagietki. Plastry bagietki Grill 1 minutę z każdej strony lub na złoty kolor.
Na dużym talerzu ułożyć plastry bagietki.
Umieść 1 krewetki na wierzchu każdego plastra; top z mieszaniną pomidorów, za pomocą łyżki szczelinowej.