Bruschetta Grzybowo-pomidorowa
Przepis grzyby i pomidory Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ser mozzarella, chleb, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Portabella grzyby i suszone pomidory Bruschetta, Bruschetta Grzybowa, oraz Mushroom & Gruyere Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Pieczywo Broil kromki aż tosty, 1 do 2 protokół; uważnie obserwować, aby zapobiec spalanie.
Wyjąć tosty i odstawić na blasze do pieczenia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, zielona cebula, czosnek, sól, czarny pieprz, i pietruszka, aż grzyby zmiękną i soczyste, o 5 protokół. Odstawić mieszaninę na bok.
W misce wymieszać pokrojone w kostkę pomidory z octem balsamicznym i odstawić.
Każdą kromkę chleba tostowego ułożyć mieszanką grzybową i na wierzchu rozprowadzić mieszankę pomidorową.
Na każdej przystawce rozłóż ser mozzarella. Powrót do brojlerów, aż ser topi się i bruschetta są gorące, o 5 minut.