Bruschetta Chicken Bake
Bruschetta Chicken Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, ser mozzarella, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Bruschetta Chicken Bake, Bruschetta Chicken Bake, oraz Folia Bruschetta Chicken Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spray 9x13-calowe szklane naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania.
Wrzucić kostkę kurczaka z solą w dużej misce.
Umieść kurczaka w warstwie na dnie naczynia do pieczenia. Wymieszać razem pomidory, wodę, czosnek i farsz wymieszać w dużej misce; odstawić do zmiękczenia.
Na wierzch kurczaka posypać serem, następnie posypać włoską przyprawą.
Na wierzchu rozprowadzić zmiękczoną mieszankę farszu.
Piec odkryte, aż kostki kurczaka staną się białe i nie są już różowe w środku, o 30 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 był idealnym ciepłym rocznikiem-nie za gorącym, w sam raz. Nos natychmiast uwalnia Tony wiciokrzewu i dżemu truskawkowego, kończąc na ziołowym odcieniu rozmarynu i cyprysu. Na podniebieniu moc tego wina imponuje. Jest eksplozja smaków, wszystkie oprawione w mocne jasne kwasy. W smakach dominują cierpkie żurawiny i maliny, ustępując miejsca wciąż nieuchwytnym, bujnym jagodom. W finiszu dominuje fasola wanilii z utrzymującym się czarnym pieprzem i skórką pomarańczy. Jest to ekscytujący rok dla Sangiovese i ma potencjał do wieku 15-20 lat.